Bergstadcupen - Nyheter

Bergstadcupen 2021 avlyses


Bergstadcupkomitéen har dessverre kommet til en avgjørelse om å avlyse turneringen også i år. Dette året hadde vi planlagt mot en mindre cup i dagscupformat for lagene i Fjellregionen, men med få lag påmeldt og så kort tid igjen til cuphelg opplever vi litt for mye usikkerhet rundt smittesituasjonen til at vi synes det er forsvarlig å gjennomføre.

Vi starter raskt opp planleggingen for neste års Bergstadcup, og vi gleder oss til å treffe dere på Øra i 2022 for en fantastisk fotballfest.

Med sportslig hilsen
Bergstadcupkomitéen 2021

 

 

Bergstadcupen 2021

Etter flere vurderinger har Bergstadcupkomitéen for 2021 besluttet at årets cup ikke kommer til å arrangeres som normalt grunnet restriksjoner i forbindelse med koronautbruddet. Vi ønsker så gjerne å arrangere en turnering for flest mulig, men fordi situasjonen rundt smittevern stadig endrer seg er det per i dag utfordrende å sette grenser for hvor bredt vi kan invitere. Vi ser derfor nå for oss at det i år blir en cup uten overnatting for lag i fjellregionen, og forhåpentligvis kan vi invitere bredere når vi nærmere oss vår/sommer og skoleslutt.

 

Logo.jpeg

Slik blir Bergstadcupen 2021

 Våre hovedsamarbeidspartnere

Rørosbanken logo  Renroros.jpgSport1roros.JPG    

 

 

Våre Cupsamarbeidspartnere:

     

Bruk av informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for statistikk og for å kunne gi deg en god leseopplevelse.