Bergstadcupen - Nyheter

Ny frist for bestilling av tjenester: 22. mai

Med en drøy måned igjen til Bergstadcupen 2019 er fristen for påmelding av lag og bestilling av tjenester snart ute. Per nå har vi hele 131 lag påmeldt til årets cup, men svært få har bestilt A-kort til nå. Vi har derfor bestemt oss for å utsette fristen for bestilling av A-kort og andre tjenester med en uke. Ny frist for bestilling av tjenester i Profixio er altså onsdag 22. mai. NB: Dette gjelder ikke camping. Frist for bestilling av campingplass er den 7. juni.

Vi får også mye av de samme spørsmålene rundt cupen. Vi har derfor laget en side for ofte stilte spørsmål, samt at mye informasjon ligger i invitasjonen og på nettsidene.


Vi gleder oss!

Påmeldingen er nå åpen!

Planelggingen mot en ny fotballturnering er i full gang, og påmeldingen er endelig åpen. 

Invitasjon finner du her, og link til påmelding i Profixio finner du her.

VELKOMMEN TIL BERGSTADCUPEN 2018

Det er med stor glede vi nå kan ønske dere velkommen til Røros og Bergstadcupen 2018. Velkommen til spillere, trenere, ledere, dommere, foreldre/foresatte og andre fotballinteresserte. Velkommen til en Bergstad som har gjort klart til fotballfest på Øra Stadion.

Bane 8 stenges søndag 24/6 

 

Bane nr 8 er stengt søndag. Kamper er flyttet til andre ledige baner. Følg med i Profixio om ditt lag er berørt.

 

https://www.profixio.com/matches/bergstadcupen-2018

 

 

Kjære medlemmer og lokalbefolkning

Bergstadcupen har som tidligere år mange flotte og ivrige frivillige som stiller til dugnad, men i år har en del også sagt nei av diverse årsaker. Dette gjør at vi blir nødt til å be om hjelp fra andre grupper i idrettslagt og fra lokalbefolkningen på Røros. Vi er veldig takknemlige for alle som hjelper til på dette flotte idrettsarrangementet på Røros!

Kan du stille på ei vakt? Kan du bidra?

Ta kontakt med Anne Luksengård Mjelva på post@bergstadcupen.no eller 400 13 975.

 Våre hovedsamarbeidspartnere

Rørosbanken logo  Sport1roros.JPGRøros Everk logo    

 

 

Våre Cupsamarbeidspartnere: