Bergstadcupen - Infobrev 12. juni

Kjære fotballvenner!


Årets flotteste fotballeventyr er rett rundt hjørnet, og vi kommer her med en foreløpig oppdatering:


Tjenester
Det er fortsatt noen som ikke har registrert A-kort eller B-kort. Bestillingsfristen er gått ut, men dersom noen skulle trenge ekstra kort må vi vite dette så fort som mulig. Ta kontakt på 400 13 975 eller post@bergstadcupen.no

Innkvartering
Det arbeides fortløpende med innkvartering av lag. Vi har mottatt mange ønsker med plassering, og vi prøver så godt vi kan å plassere lag etter ønsker. Vi har dessverre noen utfordringer med plasser i år da Røros VGS og en av barnehagene er under oppussing og dermed ikke tilgjengelig, så vi ber om forståelse for at vi ikke klarer å dekke absolutt alle ønsker om plassering. Vi mener likevel at vi har fine fasiliteter med gangavstand til arena og bespisningssted. Informasjon om hvor dere skal overnatte får dere når dere melder ankomst i sekretariatet i Verket på fredag. 

Dere får alt informasjonsmateriell dere trenger for cuphelgen ved innsjekk - men her er noen generelle punkter:
• Alle lag skal henvende seg til sekretariatet ved ankomst. Sekretariatet finner dere i flerbrukshallen Verket, Sundveien 10. Sekretariatet er åpent fra klokken 15:00 fredag 22. juni.
• Bagasje kan oppbevares i sekretariatet i Verket i forkant av innsjekk ved behov.
• Begrens bruken av store oppblåsbare madrasser, det kan bli trangt om plassen.
• Det skal være ro på overnattingsstedene fra 2300 fredag og 2330 lørdag
• Utsjekk fra rom skjer frem til klokken 12:00 søndag, og utsjekk fra camping skjer senest kl. 15:00. Utsjekk fra rom skal skje i samråd med en vakt, så ta kontakt med vakt el. sekretariat når rommet er klart for utsjekk.
Spørsmål kan rettes til innkvartering@bergstadcupen.no.

Kampoppsett
Kampoppsettet blir lagt ut på hjemmesiden og Facebook når det er klart ila. uke 25. Følg med der for oppdateringer. Spørsmål kan rettes til sportslig@bergstadcupen.no.

Registrering av spillere
Husk å registrere spillere pr. lag i Profixio. Dette ser vi helst at dere gjør på nett så vi har listen klar til dere skal sjekke inn fredag 22. juni. Registrer dine spillere her: https://www.profixio.com/reg/bergstadcupen-2018 (frist: 21. juni). OBS! Husk at også minilag må registrere spillere.

Sosialt
Vi har i år som før lagt opp til et flott sosialt program. Det oppdateres fortløpende, og du kan følge med her: http://bergstadcupen.no/index.php/2015-04-17-08-39-47/moro 
Merk at noen aktiviteter er inkludert i A-kort, og på noen aktiviteter får dere rabatterte priser ved fremvisning av deltakerbevis. 

Vær og vind
Vi føler det er viktig å minne om at cupen er på Røros og her skifter været fort. Vi satser på godvær også i år, men husk; ull er gull og solkrem er ...lurt! 

Vi sender ut mer informasjon når cupen nærmer seg.

Velkømmen te Røros!

På vegne av et idrettslag som gleder seg til besøk,
Anne Luksengård Mjelva

 Våre hovedsamarbeidspartnere

Rørosbanken logo  Renroros.jpgSport1roros.JPG    

 

 

Våre Cupsamarbeidspartnere:

     

Bruk av informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for statistikk og for å kunne gi deg en god leseopplevelse.