Bergstadcupen - Frivillig

Dugnadslister 2019

Under finner du dugnadslistene og informasjon for frivillige under årets Bergstadcup.

OBS! Listene bli oppdatert fortløpende, så vennligst sjekk for endringer.

Dugnadslistene finner du i PDF her.

Les gjennom informasjon under, og send bekreftelse på at du tar din vakt til post@bergstadcupen.no eller per melding gjennom vår Facebookside @Bergstadcupen. Kan du ikke stille selv er det ditt ansvar å finne noen til å steppe inn. Byttet skal også varsles.

NB: Vi trenger fortsatt flere frivillige! Finner du ikke ditt navn, eller har du mulighet til å ta en ekstra vakt, så er dette til stor hjelp for cupen.

 

Instruks og info for frivillige under Bergstadcupen

Først vil vi si tusen takk for at du stiller på dugnad under årets Bergstadcup. Cupen er det er den klart største bidragsyteren til driften av fotballgruppen gjennom året, og vi ser viktigheten av en like god gjennomføring i år som alle de 36 tidligere årene. Dette arrangementet er med på å holde aktivitetsnivået oppe, og gir barna både på Røros og rundt omkring i landet gode tilbud.


Som frivillig under Bergstadcupen er du en del av vertskapet for deltakerne, støtteapparat, foreldre og publikum. Du er vårt ansikt utad, og det er en særdeles viktig rolle for at cupen igjen skal bli en suksess. Disse punktet ønsker vi at du tar med deg inn i cuphelgen:

  • Jeg er blid, imøtekommende og hjelpsom
  • Jeg er løsningsorientert
  • Jeg tar ansvar for å være informert
  • Jeg spør om jeg lurer på noe
  • Jeg tar ansvar for min arbeidsoppgave
  • Jeg bidrar med «det lille ekstra»
  • Jeg representerer fotballen på Røros
  • Jeg representerer Røros Idrettslag

Instrukser for ditt område kan du finne her.


Mat og drikke under cupen:
Vi ønsker å tilby alle våre frivillige gratis kaffe og vaffel under Bergstadcupen. Dette fås i kiosken på Øra. I tillegg får dere kjøpe matbilletter til matserveringen i Verket til en redusert pris.
Husk å møte i god tid til din vakt.


NB: Vi ber alle om å sende en bekreftelse på at vakten er OK innen 9. juni. Dersom du ikke har mulighet til å møte må du selv ordne med noen som kan steppe inn, samt gi beskjed om byttet. Bekreftelse og/eller andre spørsmål rettes på post@bergstadcupen.no eller gjennom vår Facebookside @Bergstadcupen.


Da gjenstår det å ønske alle en riktig god Bergstadcup. Takk for at du er med på laget!

 Våre hovedsamarbeidspartnere

Rørosbanken logo  Sport1roros.JPGRøros Everk logo    

 

 

Våre Cupsamarbeidspartnere: