Bergstadcupen - Turneringen

Turneringsinfo

Frammøte
Alle lagledere møter i sekretariatet i Verket Røros (se sentrumskart) for registrering av laget og informasjon om evt. endringer i kampoppsett o.a. Det er lagledere/treneres ansvar å holde seg à jour med når kampene skal spilles.


Overnatting
All innkvartering er på Røros i gangavstand fra banene på Øra (se sentrumskart). Lagleder skal kvittere inn og ut nøkler i sekretariatet ved ankomst og avreise. Minst en voksen må overnatte sammen med spillerne. Overnattingsstedet skal forlates i samme stand som ved ankomst. Lag som ikke overholder dette vil bli etterfakturert med kr. 1.000,- for det merarbeid arrangør påføres.


Sikkerhet
Egne døgnvakter er utplassert på skolene. Husk likevel, pass godt på dine eiendeler under cupen! Det er svært viktig at sekretariatet blir varslet, hvis ”uønskede” situasjoner oppstår. Vi ønsker at alle deltagere under cupen skal trives, slik at Røros også blir valget neste år.  


Bespisning
Alle måltider serveres i Verket Røros se tidsplan. For trivselens skyld ber vi alle hjelpe alle til med å holde orden i spisesalen. Ikke tillatt med fotballsko i anlegget.

Dersom spisetid kolliderer med kamp ta kontakt med kokkene direkte under måltidet før for avtale om hvordan dette kan løses.

Ved behov for spesiell diett må vi ha beskjed seinest 1 uke før cupen (hva slags mat og navn på spiller). Dette rapportres direkte til vår eminente kokk Ivar Fiskvik på: ivar@gor-god.no.

Priser enkeltbilletter for cupdeltakere som ikke har kjøp A/B-kort er for frokost/lunsj/middag/kvelds henholdsvis kr. 75,-/125,-/125,-/75,-.


Åpningstider sekretariat
Fredag 21.juni: 15:00 - 23:00
Lørdag 22.juni: 07:00 - 23:00
Søndag 23.juni: 07:00 - 16:00

I sekretariatet kan det kjøpes ekstra A- og B-kort, enkle matbilletter og billetter til andre arrangement. Her får dere også all annen informasjon dere måtte trenge. Vi har betalingsautomat i sekretariatet. I tillegg er minibank tilgjengelig i Røros sentrum (RørosBanken, SpareBank 1 og Domus - se sentrumskart).


Viktige telefoner
Sekretariat: tlf. 93 23 90 93
Sanitet Øra (Røde Kors): tlf.: 99 51 50 80                                           
Legevakt: tlf. 72 41 94 80


Kampene
Alle kampene spilles på Øra stadion.

Alle lag skal registrere spillere med navn og fødselsår. Dette gjøres via Online påmelding innen fristen.

”Hjemmelag” i kampene stiller med ball. Ved draktlikhet stiller ”bortelag” med reservedrakter eller vester.

Kampresultat finner du her. 

Premiering
Diplom med lagbilde til alle lag. Fotografering er på Øra se tidsplan. De lag som ikke møter for fotografering i gjeldende perioden får ikke diplom med lagbilde. Utdeling av diplom foregår søndag ved Scenen.


I klassene JE/GU 13 år, JE/GU 14 år lagspremie for 1., 2. plass. Samt deltagermedaljer for 1., 2. plass. Premieutdeling ved kunstgressbanen fortløpende etter finalekampene søndag.

Trykk her for banekart


Hittegods
Gjenglemt tøy vil under cupen blir oppbevart i sekretariatet. Etter cupen kan forespørsel om gjenglemt tøy gjøres pr. epost til: post@bergstadcupen.no


Sosiale arrangementer
Ved kjøp av A/B-kort inngår adgang til sosiale arrangement og inngang. OBS: A/B kort kreves for å være med på aktiviteter. Noen aktiviteter kan medføre ekstra kostnader, disse vil være opplyst om i programmet. Husk deltakerbevis for rabatterte priser. 

 

 Våre hovedsamarbeidspartnere

Rørosbanken logo  Sport1roros.JPGRøros Everk logo    

 

 

Våre Cupsamarbeidspartnere: