Bergstadcupen - Invitasjon 2021

  • Hjem
  • Turneringen
  • Invitasjon 2021

Logo.jpeg

Året 2020 og 2021 har vært et spesielt år for alle, og vi som er engasjert i idretten har merket dette godt også her. Bergstadcupen 2020 ble avlyst grunnet Covid-19 og landsomfattende smittevernregler, og per april 2021 vet vi heller ikke helt hvor lang tid det vil gå før vi er tilbake til mer normale tilstander. For Bergstadcupen betyr dette at vi heller ikke i 2021 kan arrangere en fullverdig overnattingscup fra fredag til søndag. Derimot er vi utrolig klare for å invitere til en fotballfest innenfor de anbefalinger og retningslinjer som vil gjelde for denne halvdelen av året.

Bergstadcupen er en turnering vi er stolte av, og vi ser viktigheten av arrangementet for barn og unge i fotballmiljøet. I år vil vi derfor arrangere en Bergstadcup i en mindre skala en tidligere. Vi vil først og fremst invitere lag i Fjellregionen til dagscup på Øra Stadion, Røros.

Vi vil presisere allerede nå at cupen tar forbehold om endringer i nasjonale retningslinjer, og vil jobbe for å holde alle interesserte og påmeldte oppdatert underveis.

Til en forandring fra tidligere vil hele cupen foregår på Øra Stadion, hvor området vil deles opp i soner med kamper og matservering i henhold til gjeldende smittevernregler.

Bergstadcupens mål for 2021 er å arrangere et fint arrangement for fotballinteresserte barn og unge i en tid hvor mye aktivitet og arrangementer er uteblitt, både sportslig og sosialt. Vi håper derfor at nettopp ditt lag vil ta turen opp til oss og delta for å gjøre turneringen god også i år. Mer informasjon blir lagt ut fortløpende ettersom snøen smelter, gressmatta blir grønnere og mer informasjon vedrørende pandemien blir tilgjengelig.

Vi ser frem til en litt annerledes turnering for barn og unge i alderen 6-14 år. Velkommen til spillere, trenere, ledere, dommere, foresatte og andre fotballinteresserte!

Med vennlig hilsen

Anne Luksengård Mjelva
Leder hovedkomiteen

 

Spilledager

Lørdag og søndag 19.-20. juni

Tidsplan oppdateres når det nærmer seg. 

 

Klasser, spillform, spilletid og priser

Klasser og spilltider.jpg

NB: Vi forbeholder oss retten til å slå sammen klasser ved lav påmelding.

Ingen sluttspill.

Premiering: T-skjorte til alle deltakere.

Reglement: Se våre nettsider (Turneringsinfo -> Reglement)

 

Påmelding

Profixio: https://www.profixio.com/app/matches/bergstadcupen-2021

NB: Kun reginale lag kan melde seg på grunnet smittevernsregler!

Påmeldingen åpner: 20. april

Påmeldingsfrist: 10. juni

Betalingsfrist: 11. juni

 Våre hovedsamarbeidspartnere

Rørosbanken logo  Renroros.jpgSport1roros.JPG    

 

 

Våre Cupsamarbeidspartnere:

     

Bruk av informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for statistikk og for å kunne gi deg en god leseopplevelse.