NB! Det er viktig at alle armbånd festes på armen med en gang dere mottar disse. Uten armbånd på armen, vil du bli nektet servering i matsalen!
Dette gjelder da for de som har A-kort og Røros kort!
Allergi og matintoleranse: Alt av allergier og matintoleranse må meldes fortest mulig til catering@bergstadcupen.no gi nøyaktig og utfyllende informasjon!
Fredag 20 juni:
Kveldsmat kl.17.30 – 21.00
Lørdag 21 juni:
Frokost kl.07.00 – 10.00
Lunsj kl.12.30 – 15.00
Middag kl.17.00 – 20.00
Søndag 22 juni:
Frokost kl.07.00 – 10.00
Middag. Kl.12.00 – 16.00
Frokost meny Bergstadcupen lørdag 21. og søndag 22. juni:
• Pålegg: Røykelaks, hardkokt/bløtkokte egg, kokt skinke, salami, kalkun pålegg, hvitost, gudbrandsdalsost, leverpostei og rørossmør
• Et assortert utvalg av vegansk pålegg som ost, krydder pålegg/skinke, vegansk smør.
• Jordbær syltetøy, blåbær syltetøy, bringebær syltetøy og aprikos og ferskensyltetøy.
• Majones, remulade, italiensk salat, sylteagurk og rødbeter, pastasalat, eggesalat, kaviar og makrell i tomat.
• Brød fra Rørosbakeriet og knekkebrød
• Middelhavsbrød, møllerens brød, flerkornsbrød, ankerstokk og loff.
• Et gluten/melkefritt brød alternativ.
• Wasa kanel knekkebrød, wasa husmann og wasa frokost og wasa gluten/melkefri naturell.
• Frukt og grønt: En egen fruktstasjon med oppkuttet frukt som melon, banan, eple, appelsin,
ananas. Og oppkuttet agurk, paprika og tomat.
• Frisk salatblanding.
• Yoghurt og granola
Blåbær og vanilje yoghurt fra Røros meieriet med 2 typer granola og cornflakes + gluten og melkefritt alternativ.
• Drikke: Eple- og appelsin juice fra Tine (ikke konsentrat) på dispenser. Fersken
Iste fra Tine på dispenser.
Ekstra lett og lettmelk fra Røros meieriet
Havre melk, soya melk og laktosefri melk.
Kaffe, vann og husholdnings saft.
4 typer twinings te (pose te)
• Grøt: Hjemmelaget havregrøt med mulighet for å ha på kanel, sukker, kryddersirup
og blåbær syltetøy.
Kveldsmat meny Bergstadcupen fredag 20. juni:
• Hjemmelaget blomkål suppe med grove og fine rundstykker fra Rørosbakeriet,
Røros smør/melkefritt smør, stekte blomkålbiter, stekt bacon og krutonger.
• kveldsmat samme som frokost.
Lunsj meny Bergstadcupen lørdag 21 juni:
• Tomatsuppe med kokt egg, makaroni fin og grov med fine og grove rundstykker fra Rørosbakeriet, Rørossmør/melkefritt smør.
Middag meny Bergstadcupen lørdag 21. juni kl:
• Hjemmelaget lasagne med frisk salat og oppkuttet agurk, tomat og paprika med salat ost, 2 typer dressing og focaccia fra Rørosbakeriet.
Middag meny Bergstadcupen søndag 22. juni:
• Kjøttboller fra Røroskjøtt med muligheten for valg av spagetti eller potetmos,
brunsaus eller tomatsaus, dampet blomkål, brokkoli, gulrot og tyttebær
syltetøy. Brød, smør og flatbrød med gluten og melkefritt alternativ.
For spørsmål om mat og drikke på Bergstadcupen: catering@bergstadcupen.no