NB! Det er viktig at alle armbånd festes på armen med en gang dere mottar disse. Uten armbånd på armen, vil du bli nektet servering i matsalen!
Dette gjelder da for de som har A-kort, Fjellkort og Røros kort!
Husk at alle som overnatter må løse A-kort, for de som ikke skal sove med laget men ønsker å spise med laget kan kjøpe matbonger i sekretariatet.
Det er egen Allergi servering som foregår i egen sone! Bespisning foregår sammen med resten av laget i matsalen.
( NB! vi tilbyr ikke halal mat)
Fredag 20 juni:
Kveldsmat kl.17.30 – 21.00
Lørdag 21 juni:
Frokost kl.07.00 – 10.00
Lunsj kl.12.30 – 15.00
Middag kl.17.00 – 20.00
Søndag 22 juni:
Frokost kl.07.00 – 10.00
Middag. Kl.12.00 – 16.00
Fredag 20 juni kveldsmat:
Hjemmelaget blomkål suppe ,Røros smør/melkefritt smør, stekte blomkålbiter, stekt bacon og krutonger.
Brød stasjon med 3 typer brød, fra Røros Bakeri
Pålegg: smør, ost, skinke, kalkunpålegg, syltetøy, knekkebrød, sylteagurk, rødbeter, hardkokt egg, agurk, paprika og tomat, fruktutvalg, nugatti.
Lørdag 21 juni frokost:
Pålegg: Røykelaks, hardkokt egg, kokt skinke, salami, kalkun pålegg, kvitost, gudbrandsdalsost, leverpostei og rørossmør
Jordbær syltetøy, blåbær syltetøy, bringebær syltetøy•Majones, remulade, italiensk salat, sylteagurk og rødbeter, pastasalat, kaviar og makrell i tomat.
Brød fra Rørosbakeriet: Middelhavsbrød, møllerens brød og loff.
Frukt og grønt: En egen fruktstasjon med oppkuttet frukt som melon, banan, eple, appelsin, ananas. Og oppkuttet agurk, paprika og tomat.•Frisk salatblanding.
•Yoghurt og granolaBlåbær og vanilje yoghurt fra Røros meieriet.
2 typer granola og cornflakes
•Drikke: Eple- og appelsin juice fra Tine (ikke konsentrat) på dispenser. FerskenIste fra Tine på dispenser.Ekstra lett og lettmelk fra Røros meieriet Kaffe, vann og husholdnings saft, 4 typer twinings te (pose te)•Grøt: Kjøleskapgrøt med kanel, sukker, kryddersirup og blåbær syltetøy.
Lørdag 21.juni Lunsj:
Tomatsuppe med kokt egg, makaroni
Brød stasjon med 3 typer brød, fra Røros Bakeri.
Pålegg: smør, ost, skinke, kalkunpålegg, syltetøy, knekkebrød, sylteagurk, rødbeter, hardboiled eggs, agurk, paprika og tomat, utvalg av frukt, nugatti
Lørdag 21.juni middag:
•Hjemmelaget lasagne med frisk salat og oppkuttet agurk, tomat og paprika med salat ost,2 typer dressing
Brød stasjon med 3 typer brød, fra Røros Bakeri.
Pålegg: smør, ost, skinke, kalkunpålegg, syltetøy, knekkebrød, sylteagurk, rødbeter, hardboiled eggs, agurk, paprika og tomat, utvalg av frukt, nugatti.
Søndag 22 juni frokost:
Brød fra Rørosbakeriet: Middelhavsbrød, møllerens brød og loff.
•Pålegg: Røykelaks, hardkokt egg, kokt skinke, salami, kalkun pålegg, hvitost, gudbrandsdalsost, leverpostei og rørossmør
•Jordbær syltetøy, blåbær syltetøy, bringebær syltetøy
•Majones, remulade, italiensk salat, sylteagurk og rødbeter, pastasalat, kaviar og makrell i tomat.•wasa knekkebrød.•Et gluten/melkefritt brød alternativ
.•Frukt og grønt: En egen fruktstasjon med oppkuttet frukt som melon, banan, eple, appelsin, ananas. Og oppkuttet agurk, paprika og tomat. Frisk salatblanding.
•Yoghurt og granolaBlåbær og vanilje yoghurt fra Røros meieriet med 2 typer granola og cornflakes
•Drikke: Eple- og appelsin juice fra Tine (ikke konsentrat) på dispenser. FerskenIste fra Tine på dispenser. Ekstra lett og lettmelk fra Røros meieriet Kaffe, vann og husholdnings saft.4 typer twinings te (pose te)
•Grøt: Kjølskapsgrøt med mulighet for å ha på kanel, sukker, kryddersirupog blåbær syltetøy.
Søndag 22.juni lunsj/middag: Kjøttboller fra Røroskjøtt med muligheten for valg av spagetti eller potetmos, brunsaus eller tomatsaus, dampet blomkål, brokkoli, gulrot og tyttebær.
Brød stasjon med 3 typer brød
Pålegg: smør, ost, skinke, kalkunpålegg, syltetøy, knekkebrød, sylteagurk, rødbeter, hardboiled eggs, agurk, paprika og tomat, utvalg av frukt, nugatti
For spørsmål om mat og drikke på Bergstadcupen: catering@bergstadcupen.no
Fredag 20.juni kveldsmat:
Hjemmelaget blomkålsuppe, stekte blomkålbiter. (suppe laget med grønnsaksbuljong tilpasset alle allergier, uten løk, gulrot, selleri etc.)
Glutenfrie/melkefrie Krutonger.
Brød: Gluten/melkefritt (kan finnes spor av nøtter)
Pålegg: Et assortert utvalg av vegansk pålegg som ost, krydder pålegg/skinke, vegansk smør m.m.
Drikke: Havre melk, soya melk og laktosefri melk, juice og saft.
Lørdag 21.juni frokost
Brød: Gluten/melkefritt (kan finnes spor av nøtter)
Pålegg: Et assortert utvalg av vegansk pålegg som ost, krydder pålegg/skinke, vegansk smør m.m
.Frokost blanding som er gluten og melkefritt, og 2 typer granola.
Laktose og glutenfri Kjøleskapgrøt med kanel, sukker, kryddersirup og blåbær syltetøy.
Drikke: Havre melk, soya melk og laktosefri melk, juice og saft.
Lørdag 21.juni lunsj:
Hjemmelaget vegansk tomatsuppe (minus spes.grønnsaker)
Potetpure suppe (minus spes.grønnsaker)
Brød: Gluten/melkefritt (kan finnes spor av nøtter)
Pålegg: Et assortert utvalg av vegansk pålegg som ost, krydder pålegg/skinke, vegansk smør m.m.
Drikke: Havre melk, soya melk og laktosefri melk, juice og saft.
Lørdag 21.juni middag:
Ovnsbakt pastaform i flere varianter (glutenfri,uten egg, minus spes.grønnsaker, vegetar)
Lasagne er svinefri.
Søndag 22.juni frokost
Brød: Gluten/melkefritt (kan finnes spor av nøtter)
Pålegg: Et assortert utvalg av vegansk pålegg som ost, krydder pålegg/skinke, vegansk smør m.m
.Frokost blanding som er gluten og melkefritt, og 2 typer granola.
Laktose og glutenfri Kjøleskapgrøt med kanel, sukker, kryddersirup og blåbær syltetøy.
Drikke: Havre melk, soya melk og laktosefri melk, juice og saft.
Søndag 22.juni lunsj/middag:
Kjøttboller fra Røros kjøtt (rent okse kjøtt) m/spaghetti eller potetmos.
Veganske kjøttboller
Vegansk potetmos
Gluten/eggfri pasta
Laktose/glutenfrie sausalternativer.