Middag Fredag:
Pølser med brød og potetpure, med tilbehør som sprø løk, sauser og annet godt.
Kveldsmat Fredag:
Pannekakebuffet med hvetemel- og havrepannekaker,
servert med et utvalgav tilbehør som kanel, syltetøy, sukker, sirup og bærkompott.
Frokost Lørdag:
En variert frokostbuffet med et utvalg av pålegg, oster, veganske smørepålegg, syltetøy og friske sesongsalater. Serveres med brød fra Rørosbakeriet, samt gluten- og melkefrie alternativer og knekkebrød. Frukt- og grønnsaksstasjonen byr på et rikt utvalg av sesongens råvarer og gjestenes favoritter fra inneværende år. Yoghurt fra Røros Meieri serveres med granola, frokostblandinger og hjemmelagde «overnight oats» med syltetøy.
Lunsj Lørdag:
Blomkålpuresuppe servert med krutonger, sprøstekt bacon eller kyllingbiter, samt sprø løk. I tillegg tilbys et variert utvalg av pålegg, ferskt brød, frukt og salatbuffet.
Middag Lørdag:
Kremet mac & cheese med mulighet for storfe-kjøttboller, ovnsbakt paprika og brokkoli.
Serveres med et bredt utvalg av pålegg, brød, frukt og salatbuffet.
Frokost Søndag:
En variert frokostbuffet med et utvalg av pålegg, oster, veganske smørepålegg, syltetøy og friske sesongsalater. Serveres med brød fra Rørosbakeriet, samt gluten- og melkefrie alternativer og knekkebrød. Frukt- og grønnsaksstasjonen byr på et rikt utvalg av sesongens råvarer og gjestenes favoritter fra inneværende år. Yoghurt fra Røros Meieri serveres med granola, frokostblandinger og hjemmelagde «overnight oats» med syltetøy.
Lunsj/middag Søndag:
Panerte kyllingfiletbiter serveres med ovnsbakte poteter, blomkålbuketter og ovnsbakte babygulrøtter.
Drikke hver dag:
Eplejuice og appelsinjuice fra Tine (ikke konsentrat) på dispenser, fersken iste fra Tine, på dispenser, melk og laktosefri melk fra Røros Meieri, havremelk og soyamelk, kaffe, te og vann.
Alergi meny kommer